Nyolong Moto Anggun Pramudita Lagu MP3 dan Video Download

Nyolong Moto Anggun Pramudita

Gambar Nyolong Moto Anggun Pramudita

Listen: 5.2K

Date: 10 Nov 2020

Duration: 5:26

Likes: 169

Nyolong Moto Anggun Pramudita Video :

Description:

Nyolong Moto Anggun Pramudita, Wis koncar kancir riko sing nyenengno
Mergo nyolong moto nong mburi nisun
Padahal ati suwi wis keroso
Ati sun meneng mergo njogo ati iki
Mergo riko mergo riko

Sitik baen riko nono mikiri
Paran hang sun rasakno nong njero ati
Saikine isun sing kuwat maning
Kejeron mikir biso mati gering
Mergo riko mergo riko

Reff:
Sepurane isun wis sing biso
Nyepuro kabeh salah riko
Mergo tatu wis nggumpel ring ati
Kero loro keroso perih

Isun pasrah nong lakune roso
Kadung sun kudu ninggal riko

Sitik baen riko nono mikiri
Paran hang sun rasakno nong njero ati
Saikine isun sing kuwat maning
Kejeron mikir biso mati gering
Mergo riko mergo riko

Reff:
Sepurane isun wis sing biso
Nyepuro kabeh salah riko
Mergo tatu wis nggumpel ring ati
Kero loro keroso perih

Isun pasrah nong lakune roso
Kadung sun kudu ninggal riko

Sepurane isun wis sing biso
Nyepuro kabeh salah riko
Mergo tatu wis nggumpel ring ati
Kero loro keroso perih

Isun pasrah nong lakune roso
Kadung sun kudu ninggal riko
Isun pasrah nong lakune roso
Kadung sun kudu ninggal riko..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nyolong Moto Anggun Pramudita Mp3 Gratis, download mp3 Nyolong Moto Anggun Pramudita, download musik Nyolong Moto Anggun Pramudita, download Video Nyolong Moto Anggun Pramudita, Nyolong Moto Anggun Pramudita mp4
Download Lagu