Dj Enget Riko Fiira Santika I Lagu MP3 dan Video Download

Dj Enget Riko Fiira Santika I

Gambar Dj Enget Riko Fiira Santika I

Listen: 1.2K

Date: 07 Oct 2020

Duration: 5:06

Likes: 98

Dj Enget Riko Fiira Santika I Video :

Description:

Dj Enget Riko Fiira Santika I, Sun pingin riko welasi
Sun pingin riko angeni
Sun pingin riko sayangi

Myakne roso noring ati
Kegowo ring njero ngimpi
Myakne osing bakal lali..kasih

Ojo riko gawe gelo
Ojo riko gawe loro
Ojo riko golek wong liyo

Welas isun iki suci
Sayang isun iki murni
Hang ono ring njero ati..kasih

Arep turu enget riko
Tangi turu kangen riko
Awan bengi mung katon riko

Arep adus enget riko
Arep mangan enget riko
Awan bengi mung katon riko
Hoo....ooo....hooo
Hoo....ooo....hooo

Ojo riko gawe gelo
Ojo riko gawe loro
Ojo riko golek wong liyo

Welas isun iki suci
Sayang isun iki murni
Hang ono ring njero ati...kasih

Arep turu enget riko
Tangi turu kangen riko
Awan bengi mung katon riko

Arep adus enget riko
Arep mangan enget riko
Awan bengi mung katon riko
Hoo...ooo...hooo

Arep turu enget riko
Tangi turu kangen riko
Awan bengi mung katon riko

Arep adus enget riko
Arep mangan enget riko
Awan bengi mung katon riko

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dj Enget Riko Fiira Santika I Mp3 Gratis, download mp3 Dj Enget Riko Fiira Santika I, download musik Dj Enget Riko Fiira Santika I, download Video Dj Enget Riko Fiira Santika I, Dj Enget Riko Fiira Santika I mp4
Download Lagu