Lagi Demen Sapa Anik Arnika Lagu MP3 dan Video Download

Lagi Demen Sapa Anik Arnika

Gambar Lagi Demen Sapa Anik Arnika

Listen: 3.8K

Date: 02 Jan 2021

Duration: 7:13

Likes: 190

Lagi Demen Sapa Anik Arnika Video :

Description:

Lagi Demen Sapa Anik Arnika, Biasane ning rabi lemah lembut
Ora ilok nolak yen rabi jaluk
Jaluk duit diupai
Jaluk kelon ya dikeloni

Barang kiyen boro-boro ngupai
Rabi kangen diambung ngeles rai
Ngemek janggut disingkangaken
Kaya lagi ana sing dipandeng

Reff:
Setan apa sing ngrasuki
Wadon sapa sing ngracuni
Wong alim dadie doso
Sering bantat ning bojo

Ning duit sekien medit
Ning rabi katone sengit
Turu bareng wis bli gelem
Kaya wis ora demen

Kakang lagi demen sapa
Ning kula sekien beda

Barang kiyen boro-boro ngupai
Rabi kangen diambung ngeles rai
Ngemek janggut disingkangaken
Kaya lagi ana sing dipandeng

Reff:
Setan apa sing ngrasuki
Wadon sapa sing ngracuni
Wong alim dadie doso
Sering bantat ning bojo

Ning duit sekien medit
Ning rabi katone sengit
Turu bareng wis bli gelem
Kaya wis ora demen

Kakang lagi demen sapa
Ning kula sekien beda

Biasane ning rabi lemah lembut
Ora ilok nolak yen rabi jaluk
Jaluk duit diupai
Jaluk kelon ya dikeloni..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lagi Demen Sapa Anik Arnika Mp3 Gratis, download mp3 Lagi Demen Sapa Anik Arnika, download musik Lagi Demen Sapa Anik Arnika, download Video Lagi Demen Sapa Anik Arnika, Lagi Demen Sapa Anik Arnika mp4
Download Lagu