Imelda Veronica Aku Luweh Sayang Lagu MP3 dan Video Download

Imelda Veronica Aku Luweh Sayang

Gambar Imelda Veronica Aku Luweh Sayang

Listen: 4.2K

Date: 31 Dec 2020

Duration: 6:22

Likes: 192

Imelda Veronica Aku Luweh Sayang Video :

Description:

Imelda Veronica Aku Luweh Sayang, Yen mung ngomong sayang
Aku luweh sayang
Yen mung ngomong tresno
Aku luweh tresno
Wis tak perjuangne
Nganti semene
Opo mending bubar wae

Opo salahku opo kurangku
Aku mok gawe loro tetep tak lakoni
Opo ono liyane neng atimu
Yen pancen seneng ngomongo neng aku
Tak ikhlasne

Reff:
Yen mung ngomong sayang
Aku luweh sayang
Yen mung ngomong tresno
Aku luweh tresno
Wis tak buktekne
Perhatianku
Kabeh nggo awakmu

Yen mung ngomong sayang
Aku luweh sayang
Yen mung ngomong tresno
Aku luweh tresno
Wis tak perjuangne
Nganti semene
Opo mending bubar wae

Opo ono liyane ning atimu
Yen pancen seneng ngomongo ning aku
Tak ikhlasne

Reff:
Yen mung ngomong sayang
Aku luwih sayang
Yen mung ngomong tresno
Aku luwih tresno
Wis tak buktekne
Perhatianku
Kabeh nggo awakmu

Yen mung ngomong sayang
Aku luwih sayang
Yen mung ngomong tresno
Aku luwih tresno
Wis tak perjuangne
Nganti semene
Opo mending bubar wae

Wis tak perjuangne
Nganti semene
Opo mending bubar wae..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Imelda Veronica Aku Luweh Sayang Mp3 Gratis, download mp3 Imelda Veronica Aku Luweh Sayang, download musik Imelda Veronica Aku Luweh Sayang, download Video Imelda Veronica Aku Luweh Sayang, Imelda Veronica Aku Luweh Sayang mp4
Download Lagu