Indah Permata Susah Seneng Lagu MP3 dan Video Download

Indah Permata Susah Seneng

Gambar Indah Permata Susah Seneng

Listen: 0.9K

Date: 14 Nov 2020

Duration: 5:43

Likes: 32

Indah Permata Susah Seneng Video :

Description:

Indah Permata Susah Seneng, Susah seneng wis tak lakoni
Karo kowe pepujaning ati iki
Berjuang bebarengan njogo siji ati
Kanggo sliramu
Ojo mblenjani janjimu wingi

Tresno iki ra bakal ilang
Cukup sliramu sing tak sayang
Ojo pernah ngelarani perasaanku
Mergo mung kowe
Sing iso nggawe ayem atiku

Ojo lungo tetepo ning sandingku
Ojo ngaleh ngancani uripku
Susah seneng dilakoni
Bareng bareng

Ojo nganti tresnomu ilang
Mergo tresnoku iki wis tenanan
Matur suwun gelem nompo aku
Opo anane

Tresno iki ra bakal ilang
Cukup sliramu sing tak sayang
Ojo pernah ngelarani perasaanku
Mergo mung kowe
Sing iso nggawe ayem atiku

Ojo lungo tetepo ning sandingku
Ojo ngaleh ngancani uripku
Susah seneng dilakoni
Bareng bareng

Ojo nganti tresnomu ilang
Mergo tresnoku iki wis tenanan
Matur suwun gelem nompo aku
Opo anane

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Indah Permata Susah Seneng Mp3 Gratis, download mp3 Indah Permata Susah Seneng, download musik Indah Permata Susah Seneng, download Video Indah Permata Susah Seneng, Indah Permata Susah Seneng mp4
Download Lagu