Guyub Rukun Kaliurang Ahh Mantap Lagu MP3 dan Video Download

Guyub Rukun Kaliurang Ahh Mantap

Gambar Guyub Rukun Kaliurang Ahh Mantap

Listen: 56.4K

Date: 15 Jan 2021

Duration: 5:36

Likes: 5.8K

Guyub Rukun Kaliurang Ahh Mantap Video :

Description:

Guyub Rukun Kaliurang Ahh Mantap, Kaliurang jarene penak
Aku wes sayang jebul kok tolak
Pinggir jurang kaline butek
Kowe tak sayang matamu picek

Siji, loro bar kuwi telu
Aku kok tolak tep isoh ngguyu
Guyub rukun dalane gusti
Aku kok tolak tak tinggal nyanyi

Wingi niatku karo kowe tenanan
Jebul kowe nganggepe amung kekancan
Aku trimo pamit lungo ooo
Mugo-mugo kowe sesok ora gelo

Aku lungo wes ra sudi bali
(ra sudi..)
Mbaleni tresno iki woo oo oo

Reff:
Kaliurang jarene penak
Aku wes sayang jebul kok tolak
Pinggir jurang kaline butek
Kowe tak sayang matamu picek

Siji, loro bar kuwi telu
Aku kok tolak tep isoh ngguyu
Guyub rukun dalane gusti
Aku kok tolak tak tinggal nyanyi

Aku lungo wes ra sudi bali
(wes ora sudi..)
Mbaleni tresno iki woo oo oo

Reff:
Kaliurang jarene penak
Aku wes sayang jebul kok tolak
Pinggir jurang kaline butek
Kowe tak sayang matamu picek

Siji, loro bar kuwi telu
Aku kok tolak tep isoh ngguyu
Guyub rukun dalane gusti
Aku kok tolak tak tinggal nyanyi

Kaliurang jarene penak
Aku wes sayang jebul kok tolak
Pinggir jurang kaline butek
Kowe tak sayang matamu picek

Siji, loro bar kuwi telu
Aku kok tolak tep isoh ngguyu
Guyub rukun dalane gusti
Aku kok tolak tak tinggal nyanyi..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Guyub Rukun Kaliurang Ahh Mantap Mp3 Gratis, download mp3 Guyub Rukun Kaliurang Ahh Mantap, download musik Guyub Rukun Kaliurang Ahh Mantap, download Video Guyub Rukun Kaliurang Ahh Mantap, Guyub Rukun Kaliurang Ahh Mantap mp4
Download Lagu