Syahiba Saufa Aku Ikhlas Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Aku Ikhlas

Gambar Syahiba Saufa Aku Ikhlas

Listen: 60.2K

Date: 30 Dec 2020

Duration: 4:21

Likes: 1.8K

Syahiba Saufa Aku Ikhlas Video :

Description:

Syahiba Saufa Aku Ikhlas, Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati
Nggo sliramu

Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu
Aku ora menghargai
Koe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Reff:

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuangankul
Dadi esemmu ning uripmu

Reff:

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Pancen iki dalane
Aku raiso nompo
Aku wis iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu ke..pie
Pengenku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane

Mungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro koe
Pancen dudu jodone

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Aku Ikhlas Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Aku Ikhlas, download musik Syahiba Saufa Aku Ikhlas, download Video Syahiba Saufa Aku Ikhlas, Syahiba Saufa Aku Ikhlas mp4
Download Lagu