Amanda D Zuka Lilakno Lagu MP3 dan Video Download

Amanda D Zuka Lilakno

Gambar Amanda D Zuka Lilakno

Listen: 1.7K

Date: 21 Jan 2021

Duration: 4:46

Likes: 82

Amanda D Zuka Lilakno Video :

Description:

Amanda D Zuka Lilakno, Mbiyen seh jamane seneng aku
Kowe ngomong cinta
Mbiyen seh jamane seneng aku
Kowe ngomong sayang

Tapi ku tak pernah menyangka
Kau tega dustai cinta
Lalu engkaupun datang
Saat aku dengannya
Kamu minta kembali
Maafkan ku tak bisa

Reff:
Lilakno kau lilakno
Nengkene aku karo wong liyo
Mergane aku tau loro
Mbok tinggal karo wong liyo

Lilakno kau lilakno
Aku lan kowe saiki adoh
Ora ono hubungan opo-opo
Masa lalu ora usah dipikirno

Mbiyen seh jamane seneng aku
Kowe ngomong cinta
Mbiyen seh jamane seneng aku
Kowe ngomong sayang

Tapi ku tak pernah menyangka
Kau tega dustai cinta
Lalu engkaupun datang
Saat aku dengannya
Kamu minta kembali
Maafkan ku tak bisa

Reff:
Lilakno kau lilakno
Nengkene aku karo wong liyo
Mergane aku tau loro
Mbok tinggal karo wong liyo

Lilakno kau lilakno
Aku lan kowe saiki adoh
Ora ono hubungan opo-opo
Masa lalu ora usah dipikirno

Lilakno kau lilakno
Nengkene aku karo wong liyo
Mergane aku tau loro
Mbok tinggal karo wong liyo

Lilakno kau lilakno
Aku lan kowe saiki adoh
Ora ono hubungan opo-opo
Masa lalu ora usah dipikirno..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Amanda D Zuka Lilakno Mp3 Gratis, download mp3 Amanda D Zuka Lilakno, download musik Amanda D Zuka Lilakno, download Video Amanda D Zuka Lilakno, Amanda D Zuka Lilakno mp4
Download Lagu