Shinta Gisul Roso Ati Lagu MP3 dan Video Download

Shinta Gisul Roso Ati

Gambar Shinta Gisul Roso Ati

Listen: 461

Date: 21 Nov 2020

Duration: 5:13

Likes: 48

Shinta Gisul Roso Ati Video :

Description:

Shinta Gisul Roso Ati, Tulung jogonen atiku
Ojo nganti ngeliyo atimu
Mergo gedene roso tresno
Mung kanggo sliramu

Sepi rasane adoh karo kowe
Kepingin nyanding selawase
Tansah kelingan abot rasane
Yen lagi kasmaran

Sak tenane ati iki ora lilo
Kowe pamit kerjo ninggal aku lungo
Demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
Supoyo biso urip mulyo

Pesenku mung siji kowe biso jogo ati
Mergo mung kowe sing tak tresnani
Cepet enggalo bali
Aku ning kene tansah setyo ngenteni

Tulung jogonen atiku
Ojo nganti ngeliyo atimu
Mergo gedene roso tresno
Mung kanggo sliramu

Sepi rasane adoh karo kowe
Kepingin nyanding selawase
Tansah kelingan abot rasane
Yen lagi kasmaran

Sak tenane ati iki ora lilo
Kowe pamit kerjo ninggal aku lungo
Demi kowe aku lilo ninggal kowe kerjo
Supoyo biso urip mulyo

Pesenku mung siji kowe biso jogo ati
Mergo mung kowe sing tak tresnani
Cepet enggalo bali
Aku ning kene tansah setyo ngenteni

Cepet enggalo bali
Aku ning kene tansah setyo ngenteni

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Shinta Gisul Roso Ati Mp3 Gratis, download mp3 Shinta Gisul Roso Ati, download musik Shinta Gisul Roso Ati, download Video Shinta Gisul Roso Ati, Shinta Gisul Roso Ati mp4
Download Lagu