Vita Alvia Seko Opo Atimu Lagu MP3 dan Video Download

Vita Alvia Seko Opo Atimu

Gambar Vita Alvia Seko Opo Atimu

Listen: 9.9K

Date: 31 Dec 2020

Duration: 4:53

Likes: 460

Vita Alvia Seko Opo Atimu Video :

Description:

Vita Alvia Seko Opo Atimu, Dalane cerito aku ro koe
Wis akeh tantangane
Urip bareng karo koe
Mesti ono godane

Nanging koe mesti sabar
Dinggo aku atimu jembar
Ora mundur nggonmu nandur
Tresna ro aku ratau luntur

Seka opo atimu kui
Kuate ngungkuli wesi
Seka opo atimu kui
Ngadek jejeg senadyan tak larani

Saiki tresnaku yo mung nggo koe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

Mung sewu siji wong koyo koe
Rabakal tak sia-siake
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Seka opo atimu kui
Kuate ngungkuli wesi
Seka opo atimu kui
Ngadek jejeg senadyan tak larani

Saiki tresnaku yo mung nggo koe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

Mung sewu siji wong koyo koe
Rabakal tak sia-siake
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Saiki tresnaku yo mung nggo koe
Tak pasrahke kabeh sak ragane
Aku ikhlas yen sliramu dadi jodoku

Wutuh rasaku iki nggo sliramu
Rabakal ngelarani atimu
Muga aku ro koe iso tekan sak lawase

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vita Alvia Seko Opo Atimu Mp3 Gratis, download mp3 Vita Alvia Seko Opo Atimu, download musik Vita Alvia Seko Opo Atimu, download Video Vita Alvia Seko Opo Atimu, Vita Alvia Seko Opo Atimu mp4
Download Lagu