Fira Azzahra Asw Aku Sayang We Lagu MP3 dan Video Download

Fira Azzahra Asw Aku Sayang We

Gambar Fira Azzahra Asw Aku Sayang We

Listen: 2.6K

Date: 13 Oct 2020

Duration: 5:10

Likes: 223

Fira Azzahra Asw Aku Sayang We Video :

Description:

Fira Azzahra Asw Aku Sayang We, Opo aku kurang sayang
Tegane kowe ngilang
Ninggalke roso tresno dadi kenangan

Atiku kadung jeru kara kowe
Tapi atimu malah berpaling ro liane
Opo aku kurang sayang
Sak penake kowe ngilang
Ninggalke roso
Tresno dadi kenangan

Rasane jero ati kudu nangis
Perih batinku kelingan
Koyo di iris-iris

Kowe teko gowo tresno
Kowe lungo ninggal loro
Ra mikir atiku
Dadi korban cintamu

Getun aku kenal kowe
Kadung tak tutup atiku nggo liane
Opo aku kurang sayang
Tegane kowe ngilang
Ninggalke roso
Terno dadi kenangan

Atiku kadung jeru karo kowe
Tapi atimu malah berpaling ro liane
Opo aku kurang sayang
Sak penake kowe ngilang
Ninggalke roso
Tresno dadi kenangan

Getun aku kenal kowe
Kadung tak tutup atiku nggo liane
Opo aku kurang sayang
Tegane kowe ngilang
Ninggalke roso
Tresno dadi kenangan

Getun aku kenal kowe
Kadung tak tutup atiku nggo liane
Opo aku kurang sayang
Tegane kowe ngilang
Ninggalke roso
Tresno dadi kenangan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Fira Azzahra Asw Aku Sayang We Mp3 Gratis, download mp3 Fira Azzahra Asw Aku Sayang We, download musik Fira Azzahra Asw Aku Sayang We, download Video Fira Azzahra Asw Aku Sayang We, Fira Azzahra Asw Aku Sayang We mp4
Download Lagu