Vita Alvia Dadi Areng Lagu MP3 dan Video Download

Vita Alvia Dadi Areng

Gambar Vita Alvia Dadi Areng

Listen: 8.9K

Date: 25 Jan 2021

Duration: 4:07

Likes: 147

Vita Alvia Dadi Areng Video :

Description:

Vita Alvia Dadi Areng, Pungkase sun roso getun
Gemantung nong atinisun
Janji podo welas pungkase wurung

Arep nyalahno sopo
Dung mulo wes sing biso
Jodo sing gelem marek isun lan riko

Yo wes kudu di ngerteni
Takdir nulis gedigi
Sun bantah tetep sing keneng di ganti

Ambi belajar pasrah
Ambi belajar ikhlas
Masio tah kudu pisah,tetepo welas

Kebes eluh ring pipi
Sesek roso ning ati
Dongeng hang tau seneng
Saiki dadi areng
Wes angel sun lan riko sanding
Sing biso dadi siji maning

Yo wes kudu di ngerteni
Takdir nulis gedigi
Sun batah tetep sing keneng di ganti

Ambi belajar pasrah
Ambi belajar ikhlas
Masio tah kudu pisah,tetepo welas

Kebes eluh ring pipi
Sesek roso ning ati
Dongeng hang tau seneng
Saiki dadi areng
Wes angel sun lan riko sanding
Sing biso dadi siji maning

Kebes eluh ring pipi
Sesek roso ning ati
Dongeng hang tau seneng
Saiki dadi areng
Wes angel sun lan riko sanding
Sing biso dadi siji maning

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vita Alvia Dadi Areng Mp3 Gratis, download mp3 Vita Alvia Dadi Areng, download musik Vita Alvia Dadi Areng, download Video Vita Alvia Dadi Areng, Vita Alvia Dadi Areng mp4
Download Lagu