Luluk Darara Iki Anane Isun Serr Serr Serr Akustik Koplo Lagu MP3 dan Video Download

Luluk Darara Iki Anane Isun Serr Serr Serr Akustik Koplo

Gambar Luluk Darara Iki Anane Isun Serr Serr Serr Akustik Koplo

Listen: 29K

Date: 03 Jan 2021

Duration: 4:56

Likes: 730

Luluk Darara Iki Anane Isun Serr Serr Serr Akustik Koplo Video :

Description:

Luluk Darara Iki Anane Isun Serr Serr Serr Akustik Koplo, Kadung
Riko golet hang pinter dandan
Teko isun riko mesti nemune
Duduk koyo isun
Hang mageh terantanan
Ngelakoni urip hang di weni gusti

Kadung
Riko golet hang lebih sempurno
Teko isun riko mesti ulie
Duduk koyo isun
Hang mageh kekurangan
Hang nggantungno
Urip mung liwat gendingan

Isun sing biso nguweni kembang
Hang regane biso nggo mangan sun
Ulan - ulanan
Isun ugo sing biso nguweni
Penganggon larang
Koyo hang di weni welas
Riko pungkasan

Yo wes iki anane isun
Dunyo nisun seru bisone nggo di ukur
Yoro mung siji hang biso
Isun uweni
Kembang welas hang sing bakal biso mati

Kadung
Riko golet hang lebih sempurno
Teko isun riko mesti ulie
Duduk koyo isun
Hang mageh kekurangan
Hang nggantungno
Urip mung liwat gendingan

Isun sing biso nguweni kembang
Hang regane biso nggo mangan sun
Ulan - ulanan
Isun ugo sing biso nguweni
Penganggon larang
Koyo hang di weni welas
Riko pungkasan

Yo wes iki anane isun
Dunyo nisun seru bisone nggo di ukur
Yoro mung siji hang biso
Isun uweni
Kembang welas hang sing bakal biso mati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Luluk Darara Iki Anane Isun Serr Serr Serr Akustik Koplo Mp3 Gratis, download mp3 Luluk Darara Iki Anane Isun Serr Serr Serr Akustik Koplo, download musik Luluk Darara Iki Anane Isun Serr Serr Serr Akustik Koplo, download Video Luluk Darara Iki Anane Isun Serr Serr Serr Akustik Koplo, Luluk Darara Iki Anane Isun Serr Serr Serr Akustik Koplo mp4
Download Lagu