Esa Risty Nggawe Nangis Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Nggawe Nangis

Gambar Esa Risty Nggawe Nangis

Listen: 32.7K

Date: 14 Jan 2021

Duration: 4:39

Likes: 1K

Esa Risty Nggawe Nangis Video :

Description:

Esa Risty Nggawe Nangis, Loro motoku
Yen nyawang kowe
Loro atiku nganti
Jeru koyo ngene
Yen pancen ra tresno
Ket mbiyen ngomongo
Ojo sak penakmu nggawe nangis aku

Loro dodoku
Yen nyawang kowe
Tambah loro atiku
We gandeng karo de'e
Yen pancen ra tresno
Ket mbiyen ngomongo
Aku seh urip kok wis mbok anggep
Tanpo nyowo

Reff:
Ajur mumur
Ngenes tanpo doyo
Yen eling wong sing tak tresno
Milih wong liyo

Abot awakku
Koyo ora nduwe peluh
Mbiyen kowe tak tulung
Saiki malah mentong
Seko mburiku

Loro dodoku
Yen nyawang kowe
Tambah loro atiku
We gandeng karo de'e
Yen pancen ra tresno
Ket mbiyen ngomongo
Aku seh urip kok wis mbok anggep
Tanpo nyowo

Reff:
Ajur mumur
Ngenes tanpo doyo
Yen eling wong sing tak tresno
Milih wong liyo

Abot awakku
Koyo ora nduwe peluh
Mbiyen kowe tak tulung
Saiki malah mentong

Ajur mumur
Ngenes tanpo doyo
Yen eling wong sing tak tresno
Milih wong liyo

Abot awakku
Koyo ora nduwe peluh
Mbiyen kowe tak tulung
Saiki malah mentong
Seko mburiku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Nggawe Nangis Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Nggawe Nangis, download musik Esa Risty Nggawe Nangis, download Video Esa Risty Nggawe Nangis, Esa Risty Nggawe Nangis mp4
Download Lagu