Janji Surgo Era Syaqira Lagu MP3 dan Video Download

Janji Surgo Era Syaqira

Gambar Janji Surgo Era Syaqira

Listen: 2.5K

Date: 12 Nov 2020

Duration: 5:12

Likes: 109

Janji Surgo Era Syaqira Video :

Description:

Janji Surgo Era Syaqira, Maune ati nisun anteng anteng baen
Sing tau akeh karep nggudo pikiran
Sakat riko tandur angen iki
Manis cerito sesandingan

Kepilu howo ati ulap ambi dunyo
Sampek sun tego ninggal iyane hang tulus
Hang sing bosen gawe isun mesem
Ono saben susah ono saben butuh

Riko nguweni janji surgo
Nong kono bakalan sempurno
Kelelep awak isun nyang omongan riko

Dong donge wis isun ceburi
Siji baen sing ono bukti
Karepe golek seneng mung keloro ati

Kepilu howo ati ulap ambi dunyo
Sampek sun tego ninggal iyane hang tulus
Hang sing bosen gawe isun mesem
Ono saben susah ono saben butuh

Riko nguweni janji surgo
Nong kono bakalan sempurno
Kelelep awak isun nyang omongan riko

Dong donge wis isun ceburi
Siji baen sing ono bukti
Karepe golek seneng mung keloro ati

Riko nguweni janji surgo
Nong kono bakalan sempurno
Kelelep awak isun nyang omongan riko

Dong donge wis isun ceburi
Siji baen sing ono bukti
Karepe golek seneng mung keloro ati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Janji Surgo Era Syaqira Mp3 Gratis, download mp3 Janji Surgo Era Syaqira, download musik Janji Surgo Era Syaqira, download Video Janji Surgo Era Syaqira, Janji Surgo Era Syaqira mp4
Download Lagu