Harapan Palsu Makjenggirat Ft Damara De Lagu MP3 dan Video Download

Harapan Palsu Makjenggirat Ft Damara De

Gambar Harapan Palsu Makjenggirat Ft Damara De

Listen: 6.1K

Date: 17 Jan 2021

Duration: 6:40

Likes: 504

Harapan Palsu Makjenggirat Ft Damara De Video :

Description:

Harapan Palsu Makjenggirat Ft Damara De, Dudu maksudku ngelarani atimu
Timbang soyo suwe rusak kabehane
Tak jaluk sing kuat atimu
Nompo kenyataan iki
Aku wis ono sing nduweni

Tegane kowe ngelarani ati iki
Sing wis kadung sayang tenanan
Tak cobo nguatke ati iki
Lan nyobo nompo loro
Loro, mergo mbok apusi

Kowe kudu ikhlas nerimo
Aku wis kadung tresno
Ra mungkin iso bersatu
Mas aku wis kadung jeru

Ra iso tak tompo rasa sayangmu ning aku
Mas aku kadung tresno, tulung kowe ojo lungo
Sepurane aku memberi harapan palsu
Gawe nyaman masio aku wis sesandingan

Kowe kudu ikhlas nerimo
Aku wis kadung tresno
Ra mungkin iso bersatu
Mas aku wis kadung jeru

Ra iso tak tompo rasa sayangmu ning aku
Mas aku kadung tresno, tulung kowe ojo lungo
Sepurane aku memberi harapan palsu
Gawe nyaman masio aku wis sesandingan

Ra iso tak tompo rasa sayangmu ning aku
Mas aku kadung tresno, tulung kowe ojo lungo
Sepurane aku memberi harapan palsu
Gawe nyaman masio aku wis sesandingan

Awak dewek ra bakal iso bebarengan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Harapan Palsu Makjenggirat Ft Damara De Mp3 Gratis, download mp3 Harapan Palsu Makjenggirat Ft Damara De, download musik Harapan Palsu Makjenggirat Ft Damara De, download Video Harapan Palsu Makjenggirat Ft Damara De, Harapan Palsu Makjenggirat Ft Damara De mp4
Download Lagu