Heniikun Bay Rung Wani Nembung Lagu MP3 dan Video Download

Heniikun Bay Rung Wani Nembung

Gambar Heniikun Bay Rung Wani Nembung

Listen: 16.2K

Date: 15 Nov 2020

Duration: 6:25

Likes: 51

Heniikun Bay Rung Wani Nembung Video :

Description:

Heniikun Bay Rung Wani Nembung, Duh gusti engkang kulo sembah
Mugi paringo berkah
Wantun medhar manah

Sak dherenge kulo mlampah
Kathur kulo manembah
Donga kulo pun ijabah

Keparengno aku
Kangen mring sliramu
Snadyan sliramu dhurung
Kenal karo awakku

Aku nandang wuyung
Ning rung wani nembung
Pikiran dadhi bingung
Ati kroso suwung

Ayu sliramu
Gawe kesengsem atiku
Ning aku ragu
Opo sliramu nompo katresnanku

Tebing breksi wengi iki
Sing bakal dadi saksi
Eluhku ning pipi

Pengen nyanding tapi rung wani
Dadhi sepine ning ati
Ra ono sing ngancani

Ayu sliramu
Gawe kesengsem atiku
Ning aku ragu
Opo sliramu nompo katresnanku

Tebing breksi wengi iki
Sing bakal dadi saksi
Eluhku ning pipi

Pengen nyanding tapi rung wani
Dadhi sepine ning ati
Ra ono sing ngancani

Gusti engkang kulo sembah
Mugi paringo berkah
Wantun medhar manah

Sak dherenge kulo mlampah
Kathur kulo manembah
Donga pun ijabah

Gusti engkang kulo sembah
Mugi paringo berkah
Wantun medhar manah

Sak dherenge kulo mlampah
Kathur kulo manembah
Donga pun ijabah

Donga pun, ijabah
Pun ijabah

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Heniikun Bay Rung Wani Nembung Mp3 Gratis, download mp3 Heniikun Bay Rung Wani Nembung, download musik Heniikun Bay Rung Wani Nembung, download Video Heniikun Bay Rung Wani Nembung, Heniikun Bay Rung Wani Nembung mp4
Download Lagu