Ghea Barbie Suwun Lagu MP3 dan Video Download

Ghea Barbie Suwun

Gambar Ghea Barbie Suwun

Listen: 725

Date: 10 Nov 2020

Duration: 4:14

Likes: 81

Ghea Barbie Suwun Video :

Description:

Ghea Barbie Suwun, Jujur aku iseh kangen kowe
Piye kabarmu saiki
Opo wes oleh ganti
Suwun aku tau mok sayangi
Tau mbok cintai dengan sepenuh hati

Ademe howo iki
Marai aku kelingan karo kowe
Mbiyen jik gandeng awakku

Opo kowe iseh eling
Karo aku iki
Mbiyen sing tau ngancani
Ra etung awan wengi

Saiki wes ra koyo mbiyen
Kowe karo aku
Amergo ora ono restu teko wong tuamu

Jujur aku iseh kangen kowe
Piye kabarmu saiki
Opo wes oleh ganti
Suwun aku tau mok sayangi
Tau mbok cintai dengan sepenuh hati

Ademe howo iki
Marai aku kelingan karo kowe
Mbiyen jik gandeng awakku

Opo kowe iseh eling
Karo aku iki
Mbiyen sing tau ngancani
Ra etung awan wengi

Saiki wes ra koyo mbiyen
Kowe karo aku
Amergo ora ono restu teko wong tuamu

Jujur aku iseh kangen kowe
Piye kabarmu saiki
Opo wes oleh ganti
Suwun aku tau mok sayangi
Tau mbok cintai dengan sepenuh hati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ghea Barbie Suwun Mp3 Gratis, download mp3 Ghea Barbie Suwun, download musik Ghea Barbie Suwun, download Video Ghea Barbie Suwun, Ghea Barbie Suwun mp4
Download Lagu