Lala Widy Los Dol Lagu MP3 dan Video Download

Lala Widy Los Dol

Gambar Lala Widy Los Dol

Listen: 36.1K

Date: 10 Nov 2020

Duration: 5:09

Likes: 847

Lala Widy Los Dol Video :

Description:

Lala Widy Los Dol, Los dol ndang lanjut leh mu whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan mas elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol blas aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel disetel
Tutuk-tutukno chatingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo
Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Reff:

Los dol ndang lanjut leh mu whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan mas elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Reff:

Los dol ndang lanjut leh mu whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan mas elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lala Widy Los Dol Mp3 Gratis, download mp3 Lala Widy Los Dol, download musik Lala Widy Los Dol, download Video Lala Widy Los Dol, Lala Widy Los Dol mp4
Download Lagu