Mala Agatha Ditinggal Pas Sayang Sayange Dj Full Bass Lagu MP3 dan Video Download

Mala Agatha Ditinggal Pas Sayang Sayange Dj Full Bass

Gambar Mala Agatha Ditinggal Pas Sayang Sayange Dj Full Bass

Listen: 51.5K

Date: 29 Jul 2020

Duration: 3:46

Likes: 675

Mala Agatha Ditinggal Pas Sayang Sayange Dj Full Bass Video :

Description:

Mala Agatha Ditinggal Pas Sayang Sayange Dj Full Bass, Loro rasane ati nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati di larani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe nggawe loro ati

Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu ning atiku

Tatu ning atiku loro rasane
Nganti koyo di iris-iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Loro rasane ati nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati di larani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe nggawe loro ati

Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungamu ninggal tatu ning atiku

Tatu ning atiku loro rasane
Nganti koyo di iris-iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Tatu ning atiku loro rasane
Nganti koyo di iris-iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mala Agatha Ditinggal Pas Sayang Sayange Dj Full Bass Mp3 Gratis, download mp3 Mala Agatha Ditinggal Pas Sayang Sayange Dj Full Bass, download musik Mala Agatha Ditinggal Pas Sayang Sayange Dj Full Bass, download Video Mala Agatha Ditinggal Pas Sayang Sayange Dj Full Bass, Mala Agatha Ditinggal Pas Sayang Sayange Dj Full Bass mp4
Download Lagu