Cerito Loro Yeni Inka Feat Gerry Mahesa Versi Koplo Lagu MP3 dan Video Download

Cerito Loro Yeni Inka Feat Gerry Mahesa Versi Koplo

Gambar Cerito Loro Yeni Inka Feat Gerry Mahesa Versi Koplo

Listen: 74.7K

Date: 27 Mar 2021

Duration: 6:17

Likes: 1.6K

Cerito Loro Yeni Inka Feat Gerry Mahesa Versi Koplo Video :

Description:

Cerito Loro Yeni Inka Feat Gerry Mahesa Versi Koplo, Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu seng paling tak tresnani
Getun ati iki, aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo
Mergo kedanan wong lio

Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal ngelarani atiku
Segampang iki caramu
Mupus roso tresno ku
Aku ra bakal lali
Tekan kapan ra bakal tak ngapurani

Koe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno godho
Aku ra iso nompo
Lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen
Aku iki dudu sopo-sopo

Seng gede pangapuramu, lungaku ninggal tau
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu
Kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku
Korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni, cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Koe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno godho
Aku ra iso nompo
Lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen
Aku iki dudu sopo-sopo

Seng gede pangapuramu, lungaku ninggal tau
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu
Kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku
Korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni, cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Ora perlu tok getuni, cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Cerito Loro Yeni Inka Feat Gerry Mahesa Versi Koplo Mp3 Gratis, download mp3 Cerito Loro Yeni Inka Feat Gerry Mahesa Versi Koplo, download musik Cerito Loro Yeni Inka Feat Gerry Mahesa Versi Koplo, download Video Cerito Loro Yeni Inka Feat Gerry Mahesa Versi Koplo, Cerito Loro Yeni Inka Feat Gerry Mahesa Versi Koplo mp4
Download Lagu