Didik Budi Feat Cindi Nerimo Pisah Lagu MP3 dan Video Download

Didik Budi Feat Cindi Nerimo Pisah

Gambar Didik Budi Feat Cindi Nerimo Pisah

Listen: 1.2K

Date: 18 Jan 2021

Duration: 4:45

Likes: 179

Didik Budi Feat Cindi Nerimo Pisah Video :

Description:

Didik Budi Feat Cindi Nerimo Pisah, Ora gampang
Nggonku nglaleke kabeh kenangan
Seng ketoto rapi neng relung ati iki
Kowe wes kepatri dadi nomer siji

Nanging piye
Kabeh iki mergo wong tuoku
Seng ra paring restu
Kanggo hubungane dewe
Mugo wae kowe iso sadar diri

Gek nerimo seng legowo
Mugo nganti iklas ra dadi kuciwo

Reff:
Iki pancen dalane gusti
Kowe ro aku ora dadi siji
Kudu tak trimo senajan ati iki loro

Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
Sek durung iso nompo kahananmu
Aku pasrah nek pancen kudu pisah

Nanging piye
Kabeh iki mergo wong tuoku
Seng ra paring restu
Kanggo hubungane dewe
Mugo wae kowe iso sadar diri

Reff:
Iki pancen dalane gusti
Kowe ro aku ora dadi siji
Kudu tak trimo senajan ati iki loro

Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
Sek durung iso nompo kahananmu
Aku pasrah nek pancen kudu pisah

Iki pancen dalane gusti
Kowe ro aku ora dadi siji
Kudu tak trimo senajan ati iki loro

Kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
Sek durung iso nompo kahananmu
Aku pasrah nek pancen kudu pisah
Aku pasrah nek pancen kudu pisah..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Didik Budi Feat Cindi Nerimo Pisah Mp3 Gratis, download mp3 Didik Budi Feat Cindi Nerimo Pisah, download musik Didik Budi Feat Cindi Nerimo Pisah, download Video Didik Budi Feat Cindi Nerimo Pisah, Didik Budi Feat Cindi Nerimo Pisah mp4
Download Lagu