Getun Akhire Djframe Lagu MP3 dan Video Download

Getun Akhire Djframe

Gambar Getun Akhire Djframe

Listen: 1.4K

Date: 19 Oct 2020

Duration: 6:09

Likes: 381

Getun Akhire Djframe Video :

Description:

Getun Akhire Djframe, Kelingan.. aku
Gawe kowe kelaran
Rasane aku.. wes bersalah tenan
Ra ngiro.. bakalan ngene akhire
Wes nyiakke kowe
Lan saikine aku wes keno karmane

Getun.. rasane ati
Tau mblenjanji janji
Marang sliramu sing uwis gemati
Remuk.. atiku
Mergo.. tresno anyarku

Reff:
Salahmu.. dewe
Wes nyiak-nyiakke
Sing wes berjuang
Kanggo sliramu sayang

Pancen salahku
Ninggalke sliramu
Sing sakbendinane
Wes ngancani aku

Getun.. rasane ati
Tau mblenjanji janji
Marang sliramu sing uwis gemati
Remuk.. atiku
Mergo.. tresno anyarku

Reff:
Salahmu.. dewe
Wes nyiak-nyiakke
Sing wes berjuang
Kanggo sliramu sayang

Pancen salahku
Ninggalke sliramu
Sing sakbendinane
Wes ngancani aku

Salahmu.. dewe
Wes nyiak-nyiakke
Sing wes berjuang
Kanggo sliramu sayang

Pancen salahku
Ninggalke sliramu
Sing sakbendinane
Wes ngancani aku

Wes cukup semene
Aku nyawang polahmu
Sing sakbendinane
Nglarani aku

Wes cukup semene
Aku nyawang polahmu
(kowe ojo lali..)
Sing sakbendinane
(awak dewe)
Nglarani aku
(tau dadi siji..)
Sing sakbendinane
(awak dewe)
Nglarani aku
(tau dadi siji..)
Awak dewe tau dadi siji..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Getun Akhire Djframe Mp3 Gratis, download mp3 Getun Akhire Djframe, download musik Getun Akhire Djframe, download Video Getun Akhire Djframe, Getun Akhire Djframe mp4
Download Lagu