Jeffry Ardian Tak Jarne Kowe Acoustic Version Lagu MP3 dan Video Download

Jeffry Ardian Tak Jarne Kowe Acoustic Version

Gambar Jeffry Ardian Tak Jarne Kowe Acoustic Version

Listen: 8.9K

Date: 23 Jan 2021

Duration: 4:28

Likes: 379

Jeffry Ardian Tak Jarne Kowe Acoustic Version Video :

Description:

Jeffry Ardian Tak Jarne Kowe Acoustic Version, Kowe karo aku
Wis pirangane taon
Mbangun tresno iki
Jaremu uwis mari
Kupercoyo awakmu
Kupercoyo omonganmu
Opo wae sing mbok ucapke
Aku percoyo

Reff:
Tak jarne kowe
Mlaku karo liyane
Puwas-puwasne
Tuwuk-tuwukne

Neng kene aku
Mong iso nyantai wae
Nek kowe wis bosen
Mengko mbalek-mbalek dewe

Kowe karo aku
Wis pirangane taon
Mbangun tresno iki
Jaremu uwis mari
Kupercoyo awakmu
Kupercoyo omonganmu
Opo wae sing mbok ucapke
Aku percoyo

Reff:
Tak jarne kowe
Mlaku karo liyane
Puwas-puwasne
Tuwuk-tuwukne

Neng kene aku
Mong iso nyantai wae
Nek kowe wis bosen
Mengko mbalek-mbalek dewe

Tak jarne kowe
Mlaku karo liyane
Puwas-puwasne
Tuwuk-tuwukne

Neng kene aku
Mong iso nyantai wae
Nek kowe wis bosen
Mengko mbalek-mbalek dewe
Nek kowe wis bosen
Mengko mbalek-mbalek dewe..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Jeffry Ardian Tak Jarne Kowe Acoustic Version Mp3 Gratis, download mp3 Jeffry Ardian Tak Jarne Kowe Acoustic Version, download musik Jeffry Ardian Tak Jarne Kowe Acoustic Version, download Video Jeffry Ardian Tak Jarne Kowe Acoustic Version, Jeffry Ardian Tak Jarne Kowe Acoustic Version mp4
Download Lagu