Ilux Id Di Tinggal Pas Sayang Sayange Lagu MP3 dan Video Download

Ilux Id Di Tinggal Pas Sayang Sayange

Gambar Ilux Id Di Tinggal Pas Sayang Sayange

Listen: 48.1K

Date: 22 Jul 2020

Duration: 4:50

Likes: 1.3K

Ilux Id Di Tinggal Pas Sayang Sayange Video :

Description:

Ilux Id Di Tinggal Pas Sayang Sayange, Loro rasane ati nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati di larani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe gawe loro ati

Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungomu ninggal tatu neng atiku

Tatu neng atiku loro rasane
Nganti koyo di iris iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sak mene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah seng sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Loro rasane ati nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati di larani
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe gawe loro ati

Piye kabarmu sayang opo kowe eling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal aku pas sayang sayange
Lungomu ninggal tatu neng atiku

Tatu neng atiku loro rasane
Nganti koyo di iris iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sak mene

Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah seng sepele
Kowe nduwe tresno liyane

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ilux Id Di Tinggal Pas Sayang Sayange Mp3 Gratis, download mp3 Ilux Id Di Tinggal Pas Sayang Sayange, download musik Ilux Id Di Tinggal Pas Sayang Sayange, download Video Ilux Id Di Tinggal Pas Sayang Sayange, Ilux Id Di Tinggal Pas Sayang Sayange mp4
Download Lagu