Kudangan Anggun Pramudita Lagu MP3 dan Video Download

Kudangan Anggun Pramudita

Gambar Kudangan Anggun Pramudita

Listen: 10.6K

Date: 01 Jan 2021

Duration: 6:17

Likes: 310

Kudangan Anggun Pramudita Video :

Description:

Kudangan Anggun Pramudita, Karepe mung sun gawe memengan
Kok saiki malah dadi seneng temenan

Karepe mung sun gawe memengan
Kok saiki malah dadi seneng temenan
Sembur esemmu ngerontokno atiku

Kudangan riko saiki
Ojo menyang menyang
Mergo isun wis seneng temenan

Kudangan riko saiki
Ojo menyang menyang
Mergo isun wis seneng temenan
Arane memengan saiki dadi kudangan
Arane memengan saiki dadi kedanan
Kok isun malah kedanan

Karepe mung sun gawe memengan
Kok saiki malah dadi seneng temenan
Sembur esemmu ngerontokno atiku

Kudangan riko saiki, ojo menyang menyang
Mergo isun wis seneng temenan
Kudangan riko saiki, ojo menyang menyang
Mergo isun wis seneng temenan

Kudangan riko saiki, ojo menyang menyang
Mergo isun wis seneng temenan
Kudangan riko saiki, ojo menyang menyang
Mergo isun wis seneng temenan

Arane memengan saiki dadi kudangan
Arane memengan saiki dadi kedanan
Kok isun malah kedanan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Kudangan Anggun Pramudita Mp3 Gratis, download mp3 Kudangan Anggun Pramudita, download musik Kudangan Anggun Pramudita, download Video Kudangan Anggun Pramudita, Kudangan Anggun Pramudita mp4
Download Lagu