Mahesa Ilingo Aku Lagu MP3 dan Video Download

Mahesa Ilingo Aku

Gambar Mahesa Ilingo Aku

Listen: 6.8K

Date: 27 Jan 2021

Duration: 3:53

Likes: 173

Mahesa Ilingo Aku Video :

Description:

Mahesa Ilingo Aku, Umpomo kowe iso ngrasakke
Kepiye rasane dadi awakku
Pasti kowe ora bakal
Ngerti opo iku jenenge loro

Sing tak wedenidudu kelangan kowe
Nanging sing tak wedeni kelangan bahagiamu

Yen pancen tresno areke lalekno aku wae
Yen atimu di larani balio rene ilingo aku

Umpomo kowe iso ngrasakke
Kepiye rasane dadi awakku
Pasti kowe ora bakal
Ngerti opo iku jenenge loro

Sing tak wedenidudu kelangan kowe
Nanging sing tak wedeni kelangan bahagiamu

Yen pancen tresno areke lalekno aku wae
Yen atimu di larani balio rene ilingo aku
Yen pancen tresno areke lalekno aku wae
Yen atimu di larani balio rene ilingo aku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Mahesa Ilingo Aku Mp3 Gratis, download mp3 Mahesa Ilingo Aku, download musik Mahesa Ilingo Aku, download Video Mahesa Ilingo Aku, Mahesa Ilingo Aku mp4
Download Lagu