Gerry Mahesa Ft Lala Widy Prei Layangan Lagu MP3 dan Video Download

Gerry Mahesa Ft Lala Widy Prei Layangan

Gambar Gerry Mahesa Ft Lala Widy Prei Layangan

Listen: 611

Date: 12 Mar 2021

Duration: 4:42

Likes: 123

Gerry Mahesa Ft Lala Widy Prei Layangan Video :

Description:

Gerry Mahesa Ft Lala Widy Prei Layangan, Tak sawang kae langit
Kang kebak lintang
Aku neng kene sepi
Tanpo kowe sing tak sayang

Ademe howo iki nembus jroning ati
Adoh karo kowe wong sing tak sayangi

Ora tatu nanging soyo jeru
Nandang rindu marang sliramu
Pancen abot nompo kahanane
Adoh kowe pas lagi sayang sayange
Aku sayang kowe

Demi kowe aku berjuang
Demi kowe ku rela bertahan
Jujur aku wegah kelangan
Ku berjanji oleh kowe prei layangan

Tak sawang kae langit
Kang kebak lintang
Aku neng kene sepi
Tanpo kowe sing tak sayang

Ademe howo iki nembus jroning ati
Adoh karo kowe wong sing tak sayangi

Ora tatu nanging soyo jeru
Nandang rindu marang sliramu
Pancen abot nompo kahanane
Adoh kowe pas lagi sayang sayange
Aku sayang kowe

Demi kowe aku berjuang
Demi kowe ku rela bertahan
Jujur aku wegah kelangan
Ku berjanji oleh kowe prei layangan

Demi kowe aku berjuang
Demi kowe ku rela bertahan
Jujur aku wegah kelangan
Ku berjanji oleh kowe prei layangan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Gerry Mahesa Ft Lala Widy Prei Layangan Mp3 Gratis, download mp3 Gerry Mahesa Ft Lala Widy Prei Layangan, download musik Gerry Mahesa Ft Lala Widy Prei Layangan, download Video Gerry Mahesa Ft Lala Widy Prei Layangan, Gerry Mahesa Ft Lala Widy Prei Layangan mp4
Download Lagu