Rana Meysa Kesel Sabar Lagu MP3 dan Video Download

Rana Meysa Kesel Sabar

Gambar Rana Meysa Kesel Sabar

Listen: 15.7K

Date: 02 Apr 2021

Duration: 4:38

Likes: 195

Rana Meysa Kesel Sabar Video :

Description:

Rana Meysa Kesel Sabar, Awan bengi aku mikir
Salah opo awak ku
Kowe ngomong nek aku
Sing onok ndek ati lan pikiranmu

Tapi saiki wes bedo
Kowe tego ning aku
Ra nyongko kowe wani
Ngorbano aku koyo wes gak butuh aku

Reff:
Sayang mek aku sing paling ngerti dirimu
Aku ra tau njaluk ra tau nuntut opo jare kamu
Sayang rasane kok aku sing terus berjuang
Opo kowe ra sadar ra tau sadar
Aku uwes kesel sabar

Awan bengi aku mikir
Salah opo awak ku
Kowe ngomong nek aku
Sing onok ndek ati lan pikiranmu

Tapi saiki wes bedo
Kowe tego ning aku
Ra nyongko kowe wani
Ngorbano aku koyo wes gak butuh aku

Reff:
Sayang mek aku sing paling ngerti dirimu
Aku ra tau njaluk ra tau nuntut opo jare kamu
Sayang rasane kok aku sing terus berjuang
Opo kowe ra sadar ra tau sadar
Aku uwes kesel sabar

Sayang mek aku sing paling ngerti dirimu
Aku ra tau njaluk ra tau nuntut opo jare kamu
Sayang rasane kok aku sing terus berjuang
Opo kowe ra sadar ra tau sadar
Aku uwes kesel sabar

Aku uwes kesel sabar

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Rana Meysa Kesel Sabar Mp3 Gratis, download mp3 Rana Meysa Kesel Sabar, download musik Rana Meysa Kesel Sabar, download Video Rana Meysa Kesel Sabar, Rana Meysa Kesel Sabar mp4
Download Lagu