Ayu Arshita Los Dol New Pallapa Lagu MP3 dan Video Download

Ayu Arshita Los Dol New Pallapa

Gambar Ayu Arshita Los Dol New Pallapa

Listen: 11.5K

Date: 09 Oct 2020

Duration: 6:19

Likes: 591

Ayu Arshita Los Dol New Pallapa Video :

Description:

Ayu Arshita Los Dol New Pallapa, Los dol ndang lanjut leh mu whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan mas elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol blas aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel disetel
Tutuk-tutukno chatingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo
Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Reff:

Los dol ndang lanjut leh mu whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan mas elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Kok tutup-tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel diapusi
Senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Reff:

Los dol ndang lanjut leh mu whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan mas elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane
Iku ora rindu
Nanging kangen kringet bareng awakmu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ayu Arshita Los Dol New Pallapa Mp3 Gratis, download mp3 Ayu Arshita Los Dol New Pallapa, download musik Ayu Arshita Los Dol New Pallapa, download Video Ayu Arshita Los Dol New Pallapa, Ayu Arshita Los Dol New Pallapa mp4
Download Lagu