Nisa Farisha Daster Kuning Lagu MP3 dan Video Download

Nisa Farisha Daster Kuning

Gambar Nisa Farisha Daster Kuning

Listen: 11.3K

Date: 25 Mar 2021

Duration: 5:57

Likes: 242

Nisa Farisha Daster Kuning Video :

Description:

Nisa Farisha Daster Kuning, Mbiyen aku sek sabar
Ngenteni tekomu
Saiki tresnomu buyar
Kegowo angin

Pernah mencoba tuk bertahan
Demi kowe
Ileng naliko kowe jare
Kate nglamar aku
Jebule kowe ngapusi

Reff:
Daster kuning
Seng mbok uwehke neng aku
Iseh tak simpen
Rapi neng lemariku
Tapi saiki wes lungset
Ning lempitan

Daster kuning
Bakale tak eleng-eleng
Dadi seksi
Saiki tresnomu munteng
Separo atimu lungo
Ninggal aku kowe tego

Nangeng saiki kowe neng ngendi
Lungomu ra pamit ninggal cerito pait

Pernah mencoba tuk bertahan
Demi kowe
Ileng naliko kowe jare
Kate nglamar aku
Jebule kowe ngapusi

Reff:
Daster kuning
Seng mbok uwehke neng aku
Iseh tak simpen
Rapi neng lemariku
Tapi saiki wes lungset
Ning lempitan

Daster kuning
Bakale tak eleng-eleng
Dadi seksi
Saiki tresnomu munteng
Separo atimu lungo
Ninggal aku kowe tego

Daster kuning
Seng mbok uwehke neng aku
Iseh tak simpen
Rapi neng lemariku
Tapi saiki wes lungset
Ning lempitan

Daster kuning
Bakale tak eleng-eleng
Dadi seksi
Saiki tresnomu munteng
Separo atimu lungo
Ninggal aku kowe tego

Nangeng saiki kowe neng ngendi
Lungomu ra pamit ninggal cerito pait
Nangeng saiki kowe neng ngendi
Lungomu ra pamit ninggal cerito pait..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nisa Farisha Daster Kuning Mp3 Gratis, download mp3 Nisa Farisha Daster Kuning, download musik Nisa Farisha Daster Kuning, download Video Nisa Farisha Daster Kuning, Nisa Farisha Daster Kuning mp4
Download Lagu