Konco Serawung Janji Dadi Siji Lagu MP3 dan Video Download

Konco Serawung Janji Dadi Siji

Gambar Konco Serawung Janji Dadi Siji

Listen: 1.8K

Date: 02 Dec 2020

Duration: 6:37

Likes: 232

Konco Serawung Janji Dadi Siji Video :

Description:

Konco Serawung Janji Dadi Siji, Ning dalan iki
Kowe ngucap janji
Janji dadi siji
Rabakal mblenjani

Aku ora lali
Karo janji suci
Tresnoku ro kowe
Mugo langgeng selawase

Aku bakale setyo
Karo kowe ora ro wong liyo
Mas wis tak tutup atiku iki
Mung ono siji kowe sing ning ati

Reff:
Kowe sing tak tresno
Sing tak jogo raono wong liyo
Aku ro kowe mugo urip mulyo
Tekan tuo

Aku ro kowe mugo-mugo langgeng
Selawase tetep bareng
Neng kene berjuang bareng
Aku ro kowe

Aku bakale setyo
Karo kowe ora ro wong liyo
Mas wis tak tutup atiku iki
Mung ono siji kowe sing ning ati oo

Reff:
Kowe sing tak tresno
Sing tak jogo raono wong liyo
Aku ro kowe mugo urip mulyo
Tekan tuo

Aku ro kowe mugo-mugo langgeng
Selawase tetep bareng
Neng kene berjuang bareng
Aku ro kowe

Kowe sing tak tresno
Sing tak jogo raono wong liyo
Aku ro kowe mugo urip mulyo
Tekan tuo woo

Aku ro kowe mugo-mugo langgeng
Selawase tetep bareng
Neng kene berjuang bareng
Aku ro kowe
Neng kene berjuang bareng
Aku ro kowe..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Konco Serawung Janji Dadi Siji Mp3 Gratis, download mp3 Konco Serawung Janji Dadi Siji, download musik Konco Serawung Janji Dadi Siji, download Video Konco Serawung Janji Dadi Siji, Konco Serawung Janji Dadi Siji mp4
Download Lagu