Dalan Tresno Irfan Joyo Feat Dewi Yan Lagu MP3 dan Video Download

Dalan Tresno Irfan Joyo Feat Dewi Yan

Gambar Dalan Tresno Irfan Joyo Feat Dewi Yan

Listen: 1.3K

Date: 23 Jan 2021

Duration: 5:35

Likes: 151

Dalan Tresno Irfan Joyo Feat Dewi Yan Video :

Description:

Dalan Tresno Irfan Joyo Feat Dewi Yan, Cukup semene wae roso tresno iki
Kanggo sliramu
Karna diriku tak pernah
Merasakan cinta tulus indah darimu

Mending aku tak lungo
Tinggalke roso tresnoku marang sliramu
Sing terus gawe aku terus cidro
Gawe atiku loro aku wes ra kuat
Nglakoni iki

Sepurane cah ayu aku tak pamit lungo
Mergo nyanding kowe ati mung mbok gawe loro
Mungkin iki wis dadi dalan tresno suciku
Kudu pisahan karo sliramu

Ngapurane kangmas aku iseh tresno kowe
Ojo mbok tinggalke aku ono kene dewe
Aku isih sayang temenan marang sliramu
Jujur sak tenane tresnaku mung kanggo kowe

Aku tresno karo kowe

Mending aku tak lungo
Tinggalke roso tresnoku marang sliramu
Sing terus gawe aku terus cidro
Gawe atiku loro aku wes ra kuat
Nglakoni iki

Sepurane cah ayu aku tak pamit lungo
Mergo nyanding kowe ati mung mbok gawe loro
Mungkin iki wis dadi dalan tresno suciku
Kudu pisahan karo sliramu

Sepurane cah ayu aku tak pamit lungo
Mergo nyanding kowe ati mung mbok gawe loro

Aku isih sayang temenan marang sliramu
Jujur sak tenane tresnaku mung kanggo kowe
Ngapurane kangmas aku iseh tresno kowe
Ojo mbok tinggalke aku ono kene dewe

Mungkin iki wis dadi dalan tresno suciku
Kudu pisahan karo sliramu

Kudu pisahan ho..ho karo sliramu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dalan Tresno Irfan Joyo Feat Dewi Yan Mp3 Gratis, download mp3 Dalan Tresno Irfan Joyo Feat Dewi Yan, download musik Dalan Tresno Irfan Joyo Feat Dewi Yan, download Video Dalan Tresno Irfan Joyo Feat Dewi Yan, Dalan Tresno Irfan Joyo Feat Dewi Yan mp4
Download Lagu