Esa Risti Layang Dungo Restu Ldr Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risti Layang Dungo Restu Ldr

Gambar Esa Risti Layang Dungo Restu Ldr

Listen: 415.8K

Date: 25 Dec 2020

Duration: 5:13

Likes: 11.2K

Esa Risti Layang Dungo Restu Ldr Video :

Description:

Esa Risti Layang Dungo Restu Ldr, Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risti Layang Dungo Restu Ldr Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risti Layang Dungo Restu Ldr, download musik Esa Risti Layang Dungo Restu Ldr, download Video Esa Risti Layang Dungo Restu Ldr, Esa Risti Layang Dungo Restu Ldr mp4
Download Lagu