Wis Biasa Lek Dahlan Feat Putri Kristya Lagu MP3 dan Video Download

Wis Biasa Lek Dahlan Feat Putri Kristya

Gambar Wis Biasa Lek Dahlan Feat Putri Kristya

Listen: 7.4K

Date: 29 Dec 2020

Duration: 5:07

Likes: 605

Wis Biasa Lek Dahlan Feat Putri Kristya Video :

Description:

Wis Biasa Lek Dahlan Feat Putri Kristya, Atiku ajur
Ning opo sampean mundur
Sak ben dino ra tenang
Amergo sampean ngilang

Jare wes seneng
Motoran gocekan weteng
Ning nyatane kowe malah milih dek'e

Awan wengi tak enteni
Ngancani uripku selawase

Uwes biasa pisah
Wong lanang ora gelem ngalah
Susah aku tak manut
Ngapuro yen aku luput

Wes umume tresno
Ukurane amung bondo ndonyo
Yen ra krasan ojo kakean alasan

Tak mbalik kanan

Jare wes seneng
Motoran gocekan weteng
Ning nyatane kowe malah milih dek'e

Awan wengi tak enteni
Ngancani uripku selawase

Uwes biasa pisah
Wong lanang ora gelem ngalah, susah
Aku tak manut
Ngapuro yen aku luput

Wes umume tresno
Ukurane amung bondo ndonyo
Yen ra krasan ojo kakean alasan

Uwes biasa pisah
Wong lanang ora gelem ngalah, susah
Aku tak manut
Ngapuro yen aku luput

Wes umume tresno
Ukurane amung bondo ndonyo
Yen ra krasan ojo kakean alasan

Tak mbalik kanan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Wis Biasa Lek Dahlan Feat Putri Kristya Mp3 Gratis, download mp3 Wis Biasa Lek Dahlan Feat Putri Kristya, download musik Wis Biasa Lek Dahlan Feat Putri Kristya, download Video Wis Biasa Lek Dahlan Feat Putri Kristya, Wis Biasa Lek Dahlan Feat Putri Kristya mp4
Download Lagu