Syahiba Saufa Feat James Ap Tak Lilo Lungamu Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Feat James Ap Tak Lilo Lungamu

Gambar Syahiba Saufa Feat James Ap Tak Lilo Lungamu

Listen: 4.4K

Date: 03 Jan 2021

Duration: 5:51

Likes: 227

Syahiba Saufa Feat James Ap Tak Lilo Lungamu Video :

Description:

Syahiba Saufa Feat James Ap Tak Lilo Lungamu, Langit mendung sing dadi saksi
Trenyuh rasane nelongso ning ati
Naliko pupus tresno iki
Ra ngiro wis nduwe ganti
Sliramu sing tak tresnani

Pancene abot nandang tresno
Naliko adoh jarak'e sliramu
Ra kuoso nrimo tresno liyo
Mergo kudu nompo
Jejodohan wong tuwo

Reff:
Yo wis kudu tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Sing apik kanggo tresnamu
Mugo biso mulyo saklawase

Senadyan aku nelongso
Nangis sak jeroning atiku
Tresno tak rewangi kanggo sliramu
Pungkase sing nyanding dudu aku

Yen pancen iki salahku
Pangapuroku tulus atiku
Dadi pengiling crito sing tak tulis
Lewat tembang asmorondono

Langit mendung sing dadi saksi
Trenyuh rasane nelongso ning ati
Naliko pupus tresno iki
Ra ngiro wis nduwe ganti
Sliramu sing tak tresnani

Reff:
Yo wis kudu tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Sing apik kanggo tresnamu
Mugo biso mulyo saklawase

Senadyan aku nelongso
Nangis sak jeroning atiku
Tresno tak rewangi kanggo sliramu
Pungkase sing nyanding dudu aku

Yen pancen iki salahku
Pangapuroku tulus atiku
Dadi pengiling crito sing tak tulis
Lewat tembang asmorondono

Yo wis kudu tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Sing apik kanggo tresnamu
Mugo biso mulyo saklawase

Senadyan aku nelongso
Nangis sak jeroning atiku
Tresno tak rewangi kanggo sliramu
Pungkase sing nyanding dudu aku

Yen pancen iki salahku
Pangapuroku tulus atiku
Dadi pengiling crito sing tak tulis
Lewat tembang asmorondono..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Feat James Ap Tak Lilo Lungamu Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Feat James Ap Tak Lilo Lungamu, download musik Syahiba Saufa Feat James Ap Tak Lilo Lungamu, download Video Syahiba Saufa Feat James Ap Tak Lilo Lungamu, Syahiba Saufa Feat James Ap Tak Lilo Lungamu mp4
Download Lagu