Aku Ra Mundur Tepung Kanji Wandra X Jihan Audy Lagu MP3 dan Video Download

Aku Ra Mundur Tepung Kanji Wandra X Jihan Audy

Gambar Aku Ra Mundur Tepung Kanji Wandra X Jihan Audy

Listen: 13K

Date: 15 Oct 2020

Duration: 5:36

Likes: 1K

Aku Ra Mundur Tepung Kanji Wandra X Jihan Audy Video :

Description:

Aku Ra Mundur Tepung Kanji Wandra X Jihan Audy, Aku ra mundur mas/dik
Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngrestuiku

Koyo tepung kanji
Neng duwur mejo
Yen gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Mas.. aku pingin cerito
Tentang kita berdua
Wong tuoku ora setuju
Yen kowe lan aku bersatu

Kondomu marang aku
Kuwe bakal berjuang
Pengengatku marang sliramu
Ojo sampek.. salah dalan

Reff:

Aku ra mundur mas/dik

Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji

Nong nduwur mejo
Yen gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Genggemen tanganku

Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare

Kondomu marang aku

Kuwe bakal berjuang
Pengengatku marang sliramu
Ojo sampek.. salah dalan

Reff:

Aku ra mundur mas/dik
Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji

Nong nduwur mejo
Yen gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Aku ra mundur mas/dik
Teguh atimu
Masio sandaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji

Nong nduwur mejo
Yen gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Genggemen tanganku

Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare

Genggemen tanganku
Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Aku Ra Mundur Tepung Kanji Wandra X Jihan Audy Mp3 Gratis, download mp3 Aku Ra Mundur Tepung Kanji Wandra X Jihan Audy, download musik Aku Ra Mundur Tepung Kanji Wandra X Jihan Audy, download Video Aku Ra Mundur Tepung Kanji Wandra X Jihan Audy, Aku Ra Mundur Tepung Kanji Wandra X Jihan Audy mp4
Download Lagu