Esa Risty Wes Oleh Ganti Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Wes Oleh Ganti

Gambar Esa Risty Wes Oleh Ganti

Listen: 63K

Date: 19 Mar 2021

Duration: 5:04

Likes: 1.1K

Esa Risty Wes Oleh Ganti Video :

Description:

Esa Risty Wes Oleh Ganti, Loro sing tau tak roso
Sak iki wis oleh tombo
Tatu sing tau jeru neng ati
Sak iki wis oleh ganti

Mbiyen aku mbok sio-sio
Atiku mbok gawe loro
Tresnoku mbo anggep sepele
Tego kowe ninggal golek liyane

Tresno atiku wis kadung tresno
Sayang atiku wis kadung sayang
Nanging amung mergo wong liyo
Tego kowe ninggal aku lungo

Loro sing tau tak roso
Sak iki wis oleh tombo
Tatu sing tau jeru neng ati
Sak iki wis oleh ganti

Maturnuwun gusti
Wis maringi ganti sing luweh gati
Loro sing tak roso wis oleh tombo
Wis oleh ganti sing luweh tresno

Loro sing tau tak roso
Sak iki wis oleh tombo
Tatu sing tau jeru neng ati
Sak iki wis oleh ganti

Maturnuwun gusti
Wis maringi ganti sing luweh gati
Loro sing tak roso wis oleh tombo
Wis oleh ganti sing luweh tresno

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Wes Oleh Ganti Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Wes Oleh Ganti, download musik Esa Risty Wes Oleh Ganti, download Video Esa Risty Wes Oleh Ganti, Esa Risty Wes Oleh Ganti mp4
Download Lagu