Javastar Syndicate Wis Ora Ngamen Lagu MP3 dan Video Download

Javastar Syndicate Wis Ora Ngamen

Gambar Javastar Syndicate Wis Ora Ngamen

Listen: 545

Date: 13 Nov 2020

Duration: 5:48

Likes: 40

Javastar Syndicate Wis Ora Ngamen Video :

Description:

Javastar Syndicate Wis Ora Ngamen, Abot abot e urip neng kuto gede
Polah sak polah metu duite
Opo maneh aku uwong seng ora nduwe
Uripe mung njagakne ngamene

Nanging yakinku yen gusti ora sare
Tansah ngrungokne dungo umate
Wolak walik e jaman dilalah duwe kenalan
Wong e sugeh jebul produser rekaman

Pak e mbok e anakmu wes gede
Wes ora ngamen koyo mbiyene
Saiki anakmu wes sugeh sugeh
Sugeh sugeh sugeh sugeh sugeh
Sugeh sugeh sugeh

Rasane koyo ketiban mbulan gede
Opo wae saiki aku wes nduwe
Budale soko kampung
Bondone amung kentrung
Saiki wes mulyo bolak balik manggung

Urip dalanan pancene kebak pacoban
Salah langkah kegiles rodone jaman
Doleh cilih ra klamben
Wet pari kuwi damen
Alhamdulillah saiki wes ra ngamen

Pak e mbok e anakmu wes gede
Wes ora ngamen koyo mbiyene
Saiki anakmu wes sugeh sugeh
Sugeh sugeh sugeh sugeh sugeh
Sugeh sugeh sugeh

Rasane koyo ketiban mbulan gede
Opo wae saiki aku wes nduwe
Budale soko kampung
Bondone amung kentrung
Saiki wes mulyo bolak balik manggung

Urip dalanan pancene kebak pacoban
Salah langkah kegiles rodone jaman
Doleh cilih ra klamben
Wet pari kuwi damen
Alhamdulillah saiki wes ra ngamen

Alhamdulillah saiki wes ra ngamen
Alhamdulillah saiki wes ra ngamen

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Javastar Syndicate Wis Ora Ngamen Mp3 Gratis, download mp3 Javastar Syndicate Wis Ora Ngamen, download musik Javastar Syndicate Wis Ora Ngamen, download Video Javastar Syndicate Wis Ora Ngamen, Javastar Syndicate Wis Ora Ngamen mp4
Download Lagu