Angin Sore Ngenteni Tresnamu Lagu MP3 dan Video Download

Angin Sore Ngenteni Tresnamu

Gambar Angin Sore Ngenteni Tresnamu

Listen: 2.3K

Date: 01 Feb 2021

Duration: 5:30

Likes: 217

Angin Sore Ngenteni Tresnamu Video :

Description:

Angin Sore Ngenteni Tresnamu, Sumilire angin sore iki
Nambahi roso kangen marang aku
Tak tunggu tekamu neng kene
Malah koe gandengan ro liyane

Gawe loro atiku, atiku loro
Nompo kenyataan sing wes mbok lakoni

Roso iki ora iso di apusi
Ati wes kadung ora iso nrimo kenyataane
Tetep tak tunggu, sliramu bali marang aku
Mugo mugo gusti paring ijabahi
Ngluluhke atimu yo mung kanggo aku

Tulung ngertenono roso iki
Sing wes suwe tak pendem jroning ati
Roso ati iki ora iso ngliyo
Opo maneh ninggalke koe lungo

Gawe loro atiku, atiku loro
Nompo kenyataan sing wes mbok lakoni

Roso iki ora iso di apusi
Ati wes kadung ora iso nrimo kenyataane
Tetep tak tunggu, sliramu bali marang aku
Mugo mugo gusti paring ijabahi
Ngluluhke atimu yo mung kanggo aku

Roso iki ora iso di apusi
Ati wes kadung ora iso nrimo kenyataane
Tetep tak tunggu, sliramu bali marang aku
Mugo mugo gusti paring ijabahi
Ngluluhke atimu yo mung kanggo aku

Ngluluhke atimu yo mung kanggo aku
Ngluluhke atimu yo mung kanggo aku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Angin Sore Ngenteni Tresnamu Mp3 Gratis, download mp3 Angin Sore Ngenteni Tresnamu, download musik Angin Sore Ngenteni Tresnamu, download Video Angin Sore Ngenteni Tresnamu, Angin Sore Ngenteni Tresnamu mp4
Download Lagu