Pojok Kampung Ora Gampang Lagu MP3 dan Video Download

Pojok Kampung Ora Gampang

Gambar Pojok Kampung Ora Gampang

Listen: 5.1K

Date: 12 Jan 2021

Duration: 5:22

Likes: 846

Pojok Kampung Ora Gampang Video :

Description:

Pojok Kampung Ora Gampang, Masa lalu biarlah berlalu
Mergo wong tuamu ora paring restu
Wes cukup tekan semene wae
Ceritoku ro kowe raiso diteruske

Tak ikhlaske
Kowe karo liyane
Pancen iki dalane

Reff:
Lalekno aku aku iseh iso mlaku
Aku iso nompo senajan atiku loro
Yen pancen takdire
Tresno iki koyo ngene
Sepurane wes cukup semene

Tak ikhlaske
Kowe karo liyane
Pancen iki dalane

Reff:
Lalekno aku aku iseh iso mlaku
Aku iso nompo senajan atiku loro
Yen pancen takdire
Tresno iki koyo ngene
Sepurane wes cukup semene

Lalekno aku aku iseh iso mlaku
Aku iso nompo senajan atiku loro
Yen pancen takdire
Tresno iki koyo ngene
Sepurane wes cukup semene (ho'a ho'e..)

Lalekno aku aku iseh iso mlaku
Aku iso nompo senajan atiku loro
Yen pancen takdire
Tresno iki koyo ngene
Sepurane wes cukup semene
Sepurane wes cukup semene
Dek sepurane wes cukup semene..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Pojok Kampung Ora Gampang Mp3 Gratis, download mp3 Pojok Kampung Ora Gampang, download musik Pojok Kampung Ora Gampang, download Video Pojok Kampung Ora Gampang, Pojok Kampung Ora Gampang mp4
Download Lagu