Wes Ora Edan Nadia Aprilia Remix Version Lagu MP3 dan Video Download

Wes Ora Edan Nadia Aprilia Remix Version

Gambar Wes Ora Edan Nadia Aprilia Remix Version

Listen: 8K

Date: 02 Jan 2021

Duration: 4:29

Likes: 287

Wes Ora Edan Nadia Aprilia Remix Version Video :

Description:

Wes Ora Edan Nadia Aprilia Remix Version, Aku wes mari, wes ora edan
Aku wes sehat, wes ora edan
Aku wes waras, wes ora edan
Aku wes waleh, wes waleh edan

Wes mari edane, pengen nyambut gawe
Kanggo sakbendinane, ben ora ngguling kendhile
Ora pengen tenar, ora pengen sangar
Ora pengen liar, sing penting rejekine lancar

Aman edanku biyen senenganku ombenan
Ono whisky, ono brandy, ono tuak, ono arak
Banyu ciu tak ombe, banyu goblok tak ombe
Banyu setan tak ombe, banyu sumur yo tak ombe

Jaman kematku biyen, senenganku panganan
Ono yanto, ono yono
Ono joko, ono dudo
Bagus elek tak pangan, lemu kuru tak pangan
Stw yo tak pangan, uwong edan yo tak pangan

Wes mari edane, pengen nyambut gawe
Kanggo sakbendinane, ben ora ngguling kendhile
Ora pengen tenar, ora pengen sangar
Ora pengen liar, sing penting rejekine lancar

Jaman edanku biyen senenganku dolanan
Ono dadu, ono remi, ono kiu, ono ceki
Jabang bayi dolanan, wayangan yo dolanan
Ududku gur pol-polan, namung ngeblong setan jaran

Jaman k-matku biyen senenganku panganan
Ono sabu, ono ganja, ono cubung yo narkoba
Pil koplo yo tak untal, pil kirik yo tak untal
Pil triplek yo tak untal, nganti pil kb tak untal

Aku wes mari, wes ora edan
Aku wes sehat, wes ora edan
Aku wes waras, wes ora edan
Aku wes waleh, wes waleh edan

Wes mari edane, pengen nyambut gawe
Kanggo sakbendinane, ben ora ngguling kendhile
Ora pengen tenar, ora pengen sangar
Ora pengen liar, sing penting rejekine lancar

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Wes Ora Edan Nadia Aprilia Remix Version Mp3 Gratis, download mp3 Wes Ora Edan Nadia Aprilia Remix Version, download musik Wes Ora Edan Nadia Aprilia Remix Version, download Video Wes Ora Edan Nadia Aprilia Remix Version, Wes Ora Edan Nadia Aprilia Remix Version mp4
Download Lagu