Happy Asmara Wedi Kelangan Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Wedi Kelangan

Gambar Happy Asmara Wedi Kelangan

Listen: 337.6K

Date: 30 Jan 2021

Duration: 5:00

Likes: 6.2K

Happy Asmara Wedi Kelangan Video :

Description:

Happy Asmara Wedi Kelangan, Yang, uda-ne westeko
Aku..ngempet kangen
Opo kowe ngeroso

Udan, bledek..aku wedi
Raono sing ngancani
Cepet ing-galno bali

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan

Arep turu tansah klisik'an
Rasane wedi kelangan
Adoh kowe pikiran me_layang layang

Yang, uda-ne westeko
Aku..ngempet kangen
Opo kowe ngeroso

Udan, bledek..aku wedi
Raono sing ngancani
Cepet ing-galno bali

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran

Ka-ngenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan

Arep turu tansah klisik'an
Rasane we-di kelangan
Adoh kowe pikiran me_layang layang

Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan

Arep turu tansah klisik'an
Rasane we-di kelangan
Adoh kowe pikiran me_layang layang

Adoh kowe rasae koyo wong edan

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Wedi Kelangan Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Wedi Kelangan, download musik Happy Asmara Wedi Kelangan, download Video Happy Asmara Wedi Kelangan, Happy Asmara Wedi Kelangan mp4
Download Lagu