Anggun Pramudita Dada Sayang Lagu MP3 dan Video Download

Anggun Pramudita Dada Sayang

Gambar Anggun Pramudita Dada Sayang

Listen: 68.6K

Date: 22 Dec 2020

Duration: 6:31

Likes: 1.1K

Anggun Pramudita Dada Sayang Video :

Description:

Anggun Pramudita Dada Sayang, Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak kuat-kuatne ati
Nadyan loro tenan
Sing dikarepne
Selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wis ra ono artine

Reff :

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki

Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wis ra ono artine

Reff :

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki

Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki

Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Anggun Pramudita Dada Sayang Mp3 Gratis, download mp3 Anggun Pramudita Dada Sayang, download musik Anggun Pramudita Dada Sayang, download Video Anggun Pramudita Dada Sayang, Anggun Pramudita Dada Sayang mp4
Download Lagu