Slemankustik Ft Dita Amelia Koe Ora Salah Lagu MP3 dan Video Download

Slemankustik Ft Dita Amelia Koe Ora Salah

Gambar Slemankustik Ft Dita Amelia Koe Ora Salah

Listen: 2.5K

Date: 25 Dec 2020

Duration: 5:29

Likes: 334

Slemankustik Ft Dita Amelia Koe Ora Salah Video :

Description:

Slemankustik Ft Dita Amelia Koe Ora Salah, Pertama kaline aku kenal koe
Aku ngroso koe bedo karo liyane
Esem lan guyumu nggawe aku percoyo
Lengkapi uripku kanggo tresnamu
Tansah ijin sing kuoso

Dino-dino tak liwati
Mlaku bareng karo kowe
Sing tak tresnani
Roso tresno iki ora iso digambarke
Aku yakin koe sing tak karepke

Nanging wektu ora iso dibaleni
Aku nyobo bertahan
Koe malah lungo perlahan

Reff:
Aku ngrumangsani
Tresnomu kui sampun tenanan
Koe ora salah mergo
Harapanku dewe sing nggawe susah

Nanging wektu ora iso dibaleni
Aku nyobo bertahan
Koe malah lungo perlahan

Reff:
Aku ngrumangsani
Tresnomu kui sampun tenanan
Koe ora salah mergo
Harapanku dewe sing nggawe susah

Dik udu mergo kahanan
Nanging harapan sing ora dadi kenyataan
Kang mas saktenane aku pingin tenanan
Nanging atimu rung dadi kekarepan

Sepurane e ee rung iso mbahagiakke
Hu u uu huu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Slemankustik Ft Dita Amelia Koe Ora Salah Mp3 Gratis, download mp3 Slemankustik Ft Dita Amelia Koe Ora Salah, download musik Slemankustik Ft Dita Amelia Koe Ora Salah, download Video Slemankustik Ft Dita Amelia Koe Ora Salah, Slemankustik Ft Dita Amelia Koe Ora Salah mp4
Download Lagu