Gerry Mahesa Ft Lala Widi Rembulane Ati Lagu MP3 dan Video Download

Gerry Mahesa Ft Lala Widi Rembulane Ati

Gambar Gerry Mahesa Ft Lala Widi Rembulane Ati

Listen: 43.8K

Date: 03 Feb 2021

Duration: 6:00

Likes: 753

Gerry Mahesa Ft Lala Widi Rembulane Ati Video :

Description:

Gerry Mahesa Ft Lala Widi Rembulane Ati, Rembulane ati lintang wengi dadi saksi
Tetesan banyu moto
Nangis eluh mbrebes mili
Kangen sun nyang riko
Soyo gede hang sun roso
Sasetyaku tulus kanggo sliramu

Ombak'e samudro sirno rabiso nandingi
Tak dedeke ati sansoyo deres le mili
Siji penjalokku riko njogo katresnanku
Mung sliramu pepujaning atiku

Reff:
Kangenku sansoyo gede
Ora ono ujunge tresno selawase
Sayang ku rindu sliramu
Tak suwun katresnanmu
Cukup kanggo aku

Janji sun nyang riko
Ora bakal ngeliyo
Tak jogo ra bakal sirno

Rembulane ati lintang wengi dadi saksi
Tetesan banyu moto
Nangis eluh mbrebes mili
Kangen sun nyang riko
Soyo gede hang sun roso
Sasetyaku tulus kanggo sliramu

Ombak'e samudro sirno rabiso nandingi
Tak dedeke ati sansoyo deres le mili
Siji penjalokku riko njogo katresnanku
Mung sliramu pepujaning atiku

Reff:
Kangenku sansoyo gede
Ora ono ujunge tresno selawase
Sayang ku rindu sliramu
Tak suwun katresnanmu
Cukup kanggo aku

Janji sun nyang riko
Ora bakal ngeliyo
Tak jogo ra bakal sirno wo..oooo

Kangenku sansoyo gede
Ora ono ujunge tresno selawase
Sayang ku rindu sliramu
Tak suwun katresnanmu
Cukup kanggo aku

Janji sun nyang riko
Ora bakal ngeliyo
Tak jogo ra bakal sirno

Janji sun nyang riko
Ora bakal ngeliyo
Tak jogo ra bakal sirno..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Gerry Mahesa Ft Lala Widi Rembulane Ati Mp3 Gratis, download mp3 Gerry Mahesa Ft Lala Widi Rembulane Ati, download musik Gerry Mahesa Ft Lala Widi Rembulane Ati, download Video Gerry Mahesa Ft Lala Widi Rembulane Ati, Gerry Mahesa Ft Lala Widi Rembulane Ati mp4
Download Lagu