Alindra Musik Tak Turuti Karepmu Lagu MP3 dan Video Download

Alindra Musik Tak Turuti Karepmu

Gambar Alindra Musik Tak Turuti Karepmu

Listen: 24.1K

Date: 28 Mar 2021

Duration: 6:14

Likes: 862

Alindra Musik Tak Turuti Karepmu Video :

Description:

Alindra Musik Tak Turuti Karepmu, Mbiyen awal ketemu ro kowe
Bungah seneng rasane atiku
Kabeh waktu dinggo nuruti kekarepanmu
Ati iki kroso yakin karo sliramu

Tapi saiki kowe ono neng ngendi
Tego sliramu gawe pupus roso iki

Reff:
Udan panas tak lakoni
Dinggo koe
Awan esuk tak turuti
Yo mung dinggo koe
Nanging opo salah aku iki
Mbok tinggalne
Koe milih karo liyane

Mbrebes mili moto iki
Mergo koe
Ajur mumur roso iki
Kelingan lakune
Mending aku ngalah timbang maju
Soyo bubrah
Mugio angsal hidayah

Tapi saiki kowe ono neng ngendi
Tego sliramu gawe pupus roso iki

Reff:
Udan panas tak lakoni
Dinggo koe
Awan esuk tak turuti
Yo mung dinggo koe
Nanging opo salah aku iki
Mbok tinggalne
Koe milih karo liyane

Mbrebes mili moto iki
Mergo koe
Ajur mumur roso iki
Kelingan lakune
Mending aku ngalah timbang maju
Soyo bubrah
Mugio angsal hidayah

Udan panas tak lakoni
Dinggo koe
Awan esuk tak turuti
Yo mung dinggo koe
Nanging opo salah aku iki
Mbok tinggalne
Koe milih karo liyane

Mbrebes mili moto iki
Mergo koe
Ajur mumur roso iki
Kelingan lakune
Mending aku ngalah timbang maju
Soyo bubrah
Mugio angsal hidayah
Mending aku ngalah timbang maju
Soyo bubrah
Mugio angsal hidayah..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Alindra Musik Tak Turuti Karepmu Mp3 Gratis, download mp3 Alindra Musik Tak Turuti Karepmu, download musik Alindra Musik Tak Turuti Karepmu, download Video Alindra Musik Tak Turuti Karepmu, Alindra Musik Tak Turuti Karepmu mp4
Download Lagu