Yahya Indrawan Tangisku Wengi Iki Lagu MP3 dan Video Download

Yahya Indrawan Tangisku Wengi Iki

Gambar Yahya Indrawan Tangisku Wengi Iki

Listen: 610

Date: 31 Dec 2020

Duration: 4:59

Likes: 172

Yahya Indrawan Tangisku Wengi Iki Video :

Description:

Yahya Indrawan Tangisku Wengi Iki, Loro iki sansoyo jeru
Waktu riko nglarani atiku
Rogo iki sing kuat nahan
Loro ati seng soyo jeru

Pengen ati ngilangke loro
Waktu riko mageh sun sayang
Tangisan ring njero ati
Riko ninggal ati sun iki

Reff:
Riko sing ndeleng ati sun loro
Ring wengi iki, ring wengi iki
Riko sing ndeleng ati sun ajur
Ring wengi iki, lorone ati

Tak lakoni opo anane
Loro ati

Reff:
Riko sing ndeleng ati sun loro
Ring wengi iki, ring wengi iki
Riko sing ndeleng ati sun ajur
Ring wengi iki, lorone ati

Riko sing ndeleng ati sun loro
Ring wengi iki, ring wengi iki
Riko sing ndeleng ati sun ajur
Ring wengi iki, lorone ati

Tangisku ring wengi iki..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Yahya Indrawan Tangisku Wengi Iki Mp3 Gratis, download mp3 Yahya Indrawan Tangisku Wengi Iki, download musik Yahya Indrawan Tangisku Wengi Iki, download Video Yahya Indrawan Tangisku Wengi Iki, Yahya Indrawan Tangisku Wengi Iki mp4
Download Lagu