Esa Risty Trenggalek Saksi Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Esa Risty Trenggalek Saksi Tresno

Gambar Esa Risty Trenggalek Saksi Tresno

Listen: 17.1K

Date: 12 Apr 2021

Duration: 5:39

Likes: 596

Esa Risty Trenggalek Saksi Tresno Video :

Description:

Esa Risty Trenggalek Saksi Tresno, Pasir putih pantai prigi
Karang gongso
Linarung iline ombak segoro
Silire angin sing keroso
Gawe ademe atiku
Kairing sworo tembang tresno

Pancer cengkrong hutan mangrow
Karang gandu
Keroso kedudut atiku
Tak gandeng tanganmu
Tak aras pipimu
Nambahi sayangku padamu

Aku tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Aku kang nandang kasmaran
Aku wegah kelangan

Sawangen aku
Aku sing nandang rindu
Trenggalek dadi saksi bisu
Tresnaku marang sliramu
Oh kasihku

Pasir putih pantai prigi
Karang gongso
Linarung iline ombak segoro
Silire angin sing keroso
Gawe ademe atiku
Kairing sworo tembang tresno

Pancer cengkrong hutan mangrow
Karang gandu
Keroso kedudut atiku
Tak gandeng tanganmu
Tak aras pipimu
Nambahi sayangku padamu

Aku tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Aku kang nandang kasmaran
Aku wegah kelangan

Sawangen aku
Aku sing nandang rindu
Trenggalek dadi saksi bisu
Tresnaku marang sliramu

Aku tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Aku kang nandang kasmaran
Aku wegah kelangan

Sawangen aku
Aku sing nandang rindu
Trenggalek dadi saksi bisu
Tresnaku marang sliramu
Oh kasihku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Esa Risty Trenggalek Saksi Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Esa Risty Trenggalek Saksi Tresno, download musik Esa Risty Trenggalek Saksi Tresno, download Video Esa Risty Trenggalek Saksi Tresno, Esa Risty Trenggalek Saksi Tresno mp4
Download Lagu