Pujaan Hati Surya Akbar Ft Della Rosa Lagu MP3 dan Video Download

Pujaan Hati Surya Akbar Ft Della Rosa

Gambar Pujaan Hati Surya Akbar Ft Della Rosa

Listen: 3.5K

Date: 23 Jan 2021

Duration: 6:08

Likes: 337

Pujaan Hati Surya Akbar Ft Della Rosa Video :

Description:

Pujaan Hati Surya Akbar Ft Della Rosa, Esemu sing gawe ayem e ati
Tekan seprene aku ra iso lali
Tak titipke roso kangen ku
Lewat sumilire angin dalu
Yo mung siji sliramu ning atiku

Gedene roso pengarepku
Urip sesandingan karo sliramu
Aku yo mung iso dedungo
Nyenyuwun marang sing kuoso
Mugo katresnan iki dadi nyoto

Rino wengi tansah kelingan
Yo mung sliramu sing ning angan-angan
Opo iki sing jenenge
Wong nandang kasmaran

Tresnaku tulus soko ati
Kanggo sliramu sing tak anti-anti
Langit bumi sing dadi saksi
Mung kanggo kowe pujaan hati

Gedene roso pengarepku
Urip sesandingan karo sliramu
Aku yo mung iso dedungo
Nyenyuwun marang sing kuoso
Mugo katresnan iki dadi nyoto

Rino wengi tansah kelingan
Yo mung sliramu sing ning angan-angan
Opo iki sing jenenge
Wong nandang kasmaran

Tresnaku tulus soko ati
Kanggo sliramu sing tak anti-anti
Langit bumi sing dadi saksi
Mung kanggo kowe pujaan hati

Rino wengi tansah kelingan
Yo mung sliramu sing ning angan-angan
Opo iki sing jenenge
Wong nandang kasmaran

Tresnaku tulus soko ati
Kanggo sliramu sing tak anti-anti
Langit bumi sing dadi saksi
Mung kanggo kowe pujaan hati

Kuati dongane
Pasrahke karo sing gawe
Aku lan kowe
Mugo dadi jodone

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Pujaan Hati Surya Akbar Ft Della Rosa Mp3 Gratis, download mp3 Pujaan Hati Surya Akbar Ft Della Rosa, download musik Pujaan Hati Surya Akbar Ft Della Rosa, download Video Pujaan Hati Surya Akbar Ft Della Rosa, Pujaan Hati Surya Akbar Ft Della Rosa mp4
Download Lagu